Coway AP-1008CH

Coway AP-1008CH er en stilren og energieffektiv luftrenser med intelligent trestegsfiltrering.

Coway 1008CH er en stilren og energieffektiv luftrenser med intelligent trestegsfiltrering. Denne luftrenseren leser luftkvaliteten i hjemmet ditt og tilpasser seg automatisk til det nivået som trengs for det bestemte miljøet den er i. Den stiller seg også automatisk i sleep mode når mørket kommer for å sikre god nattesøvn.

Det innebygde tre trinns filteret sørger for å gi deg og familien frisk og ren luft døgnet rundt.  Luftrenseren fjerner også uønskede lukter som foreks. tobakk og matlagings lukt. Coway AP-1008CH filtrerer ned til partikkelstørrelse 0,26 mikron og renser luften opp til 99,55%.

For rom opp til 74 m². 

Produktinfo

Anbefalt av det svenske Astma- og allergiforbundet - Anbefales til alle med spesielle behov, for eksempel til deg med allergi og/eller astma. Spesielt utviklet for å dempe sterk lukt for eksempel fra parfyme.

Best i test - Coway 1008CH ble i april 2016 kåret til den beste luftrenseren blant hard konkurranse i Testaftas luftrensertest utført av SP. 

3 trinnsfilter:

  • Prefilter - Behandlet med antibakterielt materiale og fjerner relativt stort støv, pollen, mugg og hår fra mennesker og kjæledyr. 
  • A3 Medium filter - fjerner partikler og støv, pollen, uønskede dufter og beskytter HEPA filteret. Det fjerner bakterier aktivt og kan rengjøres med støvsuger. Filteret skal støvsuges fra fronten slik at partiklene ikke trekkes lenger ned i filteret.
  • HEPA-filter - med høy ytelse fjerner filteret aktivt fine partikler og sigarettrøyk mens antibakterielle og antimikrobielle funksjoner i organiske antibakterielle materialer eliminerer bakterier og mugg

Filterbytte indikator- Smart indikator som viser når det er på tide å bytte ut filter

Renhetsindikator - Ulike farger viser luftkvaliteten i rommet og hvor mye luftrenseren jobber

coway-ap-1009ch-indicators

Auto lys av/på - Skifter til hvilemodus for stille drift når rommet blir mørklagt.

Stille operasjon - Høyeffektiv luftrensing med ekstra stille drift, slik at luftrenseren uproblematisk kan plasseres på soverommet.

Viftehastighet - Du kan manuelt velge luftstrømshastighet i fire ulike trinn.

Automode - Justerer automatisk luftstrøm basert på luftkvalitet.

ECO - Når det ikke oppdages forurensning i luften på 30 minutt så stopper viften automatisk for å spare energi.

Energiklasse A - Luftrenseren har en partikkelsensor som føler hvor mye den skal jobbe avhengig av hvilken luftkvalitet det er i rommet.

Romstørrelse opp til 74 m2
Maksimal luftstrøm 350 m3/h
Høyde 64,5 cm
Bredde 35,4 cm
Dybde 19,4 cm
Vekt 6,8 kg
Laveste lydnivå 22 dB (A)
Høyeste lydnivå 48 dB (A)
Effektforbruk 5-45 W
Garanti 2 år

 

Last ned produktark