Coway AP-1008DH

AP-1008DH gjør inneluften din opptil fire ganger sunnere. Med lydnivå på bare 21db (A) kan du og familien sove uforstyrret natten gjennom.

Coway AP-1008DH har et pent design og har vunnet den britiske prisen "Red Dot Design Award". Coways luftrensere, med sine fire filtre, gir deg et hjem fritt for pollen, farlige gasspartikler, støv, virus og bakterier. Det minsker risikoen for å utvikle astma og respirasjonsproblemer. Dessuten eliminerer den uønskede lukter, som matos, eksos og sigarettrøyk. Med intelligent styring leser AP-1008DH selv av renhetsnivået i ditt hjem, noe som minimerer strømforbruket.

Passer til overflater opptil 73 m2.

Produktinfo

Anbefalt av det svenske Astma- og allergiforbundet - Anbefales til alle med spesielle behov, for eksempel til deg med allergi og/eller astma. Spesielt utviklet for å dempe sterk lukt for eksempel fra parfyme.

Rengjørings og HEPA filter - Coway 1008DH er utstyrt med HEPA filter 13, som filtrerer ned til partikkelstørrelse 0,26 mikrometer og renser opp til 99,5 % av luften

4 trinns filter:

  • Forfilter - Behandlet med antibakterielle materialer og fjerner støv, mugg, hår, pollen fra dyr og mennesker
  • MCC Medium filter - Et allsidig filter. tre ulike typer filter som er tilpasset og kombinert til et MCC-mediumfilter. Filteret tar vekk partikler fra foreks. pollen som kommer i vårsesongen, fjerner giftige gasser og virus som foreks. influensa bakterier
  • Deodorantfilter - Eliminerer lukt fra mat, ubehagelige husholdningslukter og skadelig gass
  • HEPA filter - Høy ytelses finteret HEPA fjerner fine partikler og sigarettrøyk mens antibakterielle og antimikrobielle funksjoner i organiske antibakterielle materialer eliminerer bakterier og mugg

Filterbytte indikator- Smart indikator som viser når det er på tide å bytte ut filter

Renhetsindikator - Ulike farger viser luftkvaliteten i rommet og hvor mye luftrenseren jobber

Auto lys av/på - Skifter til hvilemodus for stille drift når rommet blir mørklagt.

Gasssensor - Luftrenseren AP-1008DH er utstyrt med gasssensor i tillegg til partikkelsensoren som alle Coway-luftrensere er utstyrt med. Gasssensoren legger merke til matluft, røyk, parfyme og andre uønskede lukter i rommet å justerer viftehastigheten deretter.

Stille operasjon - Høyeffektiv luftrensing med ekstra stille drift, slik at luftrenseren uproblematisk kan plasseres på soverommet.

ECO - Når det ikke oppdages forurensning i luften på 30 minutt så stopper viften automatisk for å spare energi.

Energiklasse A - Luftrenseren har en partikkelsensor som føler hvor mye den skal jobbe avhengig av hvilken luftkvalitet det er i rommet.

Romstørrelse opp til 74 m2
Maksimal luftstrøm 350 m3/h
Høyde 64,5 cm
Bredde 35,4 cm
Dybde 19,4 cm
Vekt 7,3 kg
Laveste lydnivå 21 dB (A)
Høyeste lydnivå 48 dB (A)
Effektforbruk 5-38 W
Garanti 2 år

 

Last ned produktark