pollen-allergy

Plaget av pollenallergi?

Stadig flere nordmenn plages av pollenallergi, og for noen kan det være en stor utfordring å bevege seg utendørs. Da er det hvertfall viktig at inneklimaet er bra og fri for pollen. Coway luftrenser har hjulpet mange allergikere, og er nettopp blitt kåret til best i test!

Visste du at hele 25% av befolkningen sliter med pollenallergi? Samtidig som dette er et økende problem, finnes det heldigvis gode produkter på markedet som kan hjelpe. En luftrenser holder luften fri fra støv og pollen, slik at du kan puste fritt innendørs. Coway luftrenser har blitt kåret til best i test, og du får kjøpt den hos Kinnan.

Coway-luftrenser

Videre kan det lønne seg å finne ut hvilken type pollen du er allergisk mot. Hovedsakelig har vi tre perioder med ulike typer pollen: våren med blomstrende løvtrær, sommeren med gress og høsten med burot. Hvis du vet hvilken type du er allergisk mot, kan du prøve å unngå den når det er høysesong. Det finnes flere ulike nettsider hvor du kan finne ut av dette.

Det finnes flere medisiner som kan lindre plagene, men det aller beste er å kunne puste i ren og frisk luft! Med Coway luftrenser kan du sørge for at luften i din egen bolig er fri for pollen, slik at du og din familie kan ha et godt inneklima.

Tips til deg som er allergisk mot pollen:

  1. Finn ut hvilken type pollen du er allergisk mot
  2. Kjøp en Coway luftrenser til å ha hjemme
  3. Behandle allergien med medisin ved behov når du går ut
  4. Hold dører og vinduer lukker
  5. Dusj og vask håret når du har vært ute
  6. Ikke heng klesvasken ut til tørk
  7. Vær nøye med å vaske ofte