VZ Heatcharge

Markedets høyeste SCOP. Rå og naturlig kraft med Panasonic Heatcharge!

 • Den kraftige luftstrømmen gjør at VZ kan brukes til oppvarming av store hus selv ved virkelig lave utendørstemperaturer
 • VZ er utviklet spesielt for boliger og klima som stiller særdeles høye krav til varmesystemet
 • Mer miljøvennlig og høyere energibesparelser med R32
 • Maksimal effektivitet og komfort med ECONAVI sollysregistering
 • Klargjort for WIFI styring
 • Det avanserte luftrensefilteret Nanoe X
 • VZ Heatcharge
 • VZ Heatcharge
 • VZ Heatcharge
 • VZ Heatcharge
 • VZ Heatcharge

Produktinfo

Med VZ Heatcharge får du naturlig kraft uten kompromisser! Heatcharge umvandler naturens krefter til behagelig varme i hjemmet ditt.

Enestående oppvarmingskapasitet

Når varmepumpen er i drift genererer kompressoren (som er systemets kraftkilde) egen varme. Med andre systemer har denne varmen gått til spille, men Panasonic med Heatcharge har Panasonic funnet en løsning på problemet. Heatcharge er en unik og innovativ teknologi som lagrer kompressorens varme og bruker den om igjen på en effektiv måte. Det løfter systemets varmekapasitet og drar effektiviteten opp til et nytt nivå.

Kraftig og pålitelig selv ved virkelig lave vintertemperaturer

Den revolusjonerende lagringsteknologien tar vare på og lagrer varme som tidligere har fått til spille. Teknologien går ut på at systemet benytter lagret varme fra kompressoren til oppvarmingen under avrimingsperioder. Resultatet er den mest driftsikre og kraftige varmepumpen fra Panasonic noensinne. 

Stabil oppvarming og avriminger som ikke merkes

Den lagrede varmen bidrar til en jevnere og mer stabil oppvarming. Et problem med konvensjonelle varmepumper er at de ved avriming av utendørsenheten kan slutte å forsyne rommet med varmluft, med resultat i at temperaturen i rommet synker. Gjennom å benytte allerede lagret varme kan man altså unngå dette problemet.

EKO-oppvarming forhindrer energitap og gir stabil drift

Ved hjelp av lagret varme kan man unngå energitap. Når innetemperaturen stabiliseres i et rom som varmes opp av en tradisjonell varmepumpe, kobler termostaten ut og kompressoren slutter å arbeide. Når kompressoren senere starter igjen, trekker den ekstra energi. Dette kan unngås med det unike lagringssystemet Heatcharge.

Bidra til et grønnere miljø og reduser kostnadene dine

Ved å oppdatere eller bytte ut et eksisterende varmesystem til en ny Panasonic-varmepumpe gjør man en god gjerning både for miljøet og lommeboken. Forminsket GWP og økt energieffektivitet bidrar til en grønnere planet, men innebærer også lavere energikostnader. To punkter som vi på Panasonic legger stor vekt på. Vi håper at flere bedrifter og mennesker begynner å ta i bruk R32 for miljøets skyld. Kjølemiddelet R32 er også skånsomt for systemets kompressor, noe som øker varmepumpens levetid. Våre vamepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har en helt klart mindre miljøpåvirkning.

 

 

Modell VZ 7,80 kW VZ 9,20 kW
SEER 10,50 (A+++) 10,00 (A+++)
COP ved -7 grader 2,07 W/W 2,00 W/W
Varmekapasitet

3,60 (0,60-7,80) kW

4,20 (0,60-9,20 kW
Varmekapasitet ved -7 grader 5,00 kW 5,60 kW
SCOP 6,20 (A+++) 5,90 (A+++)
Kjølekapasitet 2,50 (0,60-3,00) 3,50 (0,60-4,00)
Lydtrykknivå (innendørsenhet) varmedrift (høyt /lavt /s-lavt) 44/26/18 dB(A) 45/29/18 dB(A)
Lydtrykknivå (innendørsenhet) kjøledrift (høyt /lavt /s-lavt) 44/27/18 dB(A) 45/33/18 dB(A)
Dimensjoner (innendørsenhet) HxBxD 295x798x375 295x798x375

 

Last ned produktark