Panasonic Aquarea Høy Ytelse

For nye installasjoner og hjem med lavt strømforbruk

Få vannbåren varme uten borekostnader! Panasonic har tilpasset hele sitt sortiment til å levere det aller beste uavhengig av hvilke forutsetninger du har for å installere en varmepumpe. 

Aquarea serien til Panasonic er i forkant av utviklingen av energiinnovasjon og har en solid stillig som "grønt" oppvarmings- og klimaanlegg. Aquarea bruker luft til å varme opp eller kjøle ned hjemmet og for å produsere varmtvann, som både er en gratis og fornybar kilde til energi. Dette gjør at Aquarea produktene er et betydelig mer fleksibelt og kostnadseffektivt alternativ til oppvarmingsformer som for eksempel bruker fossilt brensel. 

Aquarea serien egner seg for installasjoner i nybygg eller for å erstatte eksisterende dyre sentralvarmekilder.

Aquarea høy ytelse kommer i tre varianter:

 

Produktinfo

Opptil 80 % lavere energiforbruk med Aquarea

Aquarea luft til vann varmepumpe gir besparelser opptil 80 % av oppvarmingsutgiftene sammenlignet med for elektrisk oppvarming. For eksempel har Aquareas 5 kW-system en COP på 5,08. Dette er 4,08 mer enn for et elektrisk oppvarmingssystem som har en COP på 1 - altså tilsvarer det en besparelse på 80 %. Forbruket kan reduseres ytterligere ved å koble fotoelektriske solcellepaneler til Aquarea-systemet.

Nye Aquarea Smart Cloud - den mest avanserte varmestyringen i dag og for fremtiden

Aquarea Smart Cloud er mye mer enn en enkel termostat for å slå på eller av en varmeenhet. Den er en krafftig og punktlig tjeneste for å fjernstyre det komplette utvalget av varme- og varmtvannsfunksjoner, samt at den kan brukes til overvåkning av energiforbruket ditt. 

Den nye Aquarea Smart Cloud er mye mer enn bare en enkel måte å styre varmesystemet ditt via internett - det er en måte å forbedre Aquarea-enheten og gjør den enda smartere for å maksimere komforten og minimere energikostnader og CO2-utslipp. Installatørens vedlikeholdsarbeid gjøres også enklere.

  • Økt energisparing og komfort
  • Internett-tilkobling via WIFI router eller kablet LAN
  • Enkelt å justere temperaturen for opptil 2 ulike soner og varmtvann
  • Brukervennlig uketimer etter sone og varmtvann
  • Aktivering av feriemodus
  • Intuitiv og kraftig energistatistikk etter da/uke/måned
  • App for ioS og Android
  • Kompatibilitet med H-generasjon Aquarea systemer

 

For mer informasjon om tekniske data på ulike modeller og deler ta kontakt med oss for veiledning.