Luftrenser

Har du behov for en luftrenser hjemme? Dersom du har plager med tett nese og allergi kan dårlig luft være synderen. Ved å jevnlig rense luften får du et mye bedre inneklima. Ved hjelp av en luftrenser fjerner du ikke bare støv, virus, bakterier og pollen men du kan også kvitte deg med uønsket lukt.

Logo: coway
Coway APM-1010DH

Coway APM-1010DH

En høyeffektiv luftrenser og luftfukter i pent design med lave driftskostnader og lange intervall mellom filterbytte.

Logo: coway
Coway AP-1008CH

Coway AP-1008CH

Coway AP-1008CH er en stilren og energieffektiv luftrenser med intelligent trestegsfiltrering.

Logo: coway
Coway AP-1008DH

Coway AP-1008DH

AP-1008DH gjør inneluften din opptil fire ganger sunnere. Med lydnivå på bare 21db (A) kan du og familien sove uforstyrret natten gjennom.

Logo: coway
Coway AP-1009CH

Coway AP-1009CH

Rimelig, effektiv og stilig luftrenser fra Coway. Gir deg og familien ren og frisk luft døgnet rundt.

Usikker på valg av luftrenser?

Ta kontakt med oss så vil en av våre dyktige installatører ta kontakt med deg for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer perfekt til deg og dine behov. 

KONTAKT OSS

Om luftrensere

Luftrenser er et produkt som brukes til å redusere mengden av forskjellige typer partikler i luften hvor den er plassert. Partiklene kan både være synlige og usynlige for oss.

Hvilke partikler fjerner en luftrenser?

Først og fremst er det viktig å presisere at en luftrenser ikke kan fjerne partiklene fra et rom totalt, men redusere mengden av de. En partikkel kan variere fra noen millimeter i størrelse ned til en milliondels millimeter. En stor mengde av partiklene du finner i hus kommer inn gjennom ventilasjonen, vinduer og dører. Partikler som finnes innendørs fra før er for eksempel tekstiler, rengjøringsmiddel, plast, tobakksrøyk, matlagingsos etc.

Hvorfor trenger vi luftrensere?

Det generelle svaret er at mengden ikke-naturlige partikler øker i tråd med vår utvikling av velferdssamfunnet. Kær, tekstiler, vaskemidler og ting er eksempler på partikler man finner innendørs. Ventilasjon, vinduer og dører i en bolig sprer også partikler fra utendørsluften inn i huset ditt. Forurensning av ulikt slag og pollen er eksempler på partikler utenfra som når boligen din. Hvordan akkurat du påvirkes av partikler i din bolig avhenger av hvilken fysisk form du er i og din helsetilstand men også av mengden forurensning og om det er farlige stoffer også videre. Med en luftrenser kan du redusere mengden skadelige partikler og den vil derfor på sikt være en god investering for både helse og velvære.