Coway luftrenser

Sørkoreanske Coway fokuserer på luftrensere med ekstra lavt energiforbruk, bedre og flere filtre med innovative funksjoner. Coway fremmer et sunt og behagelig liv for forbrukeren siden 1989. Coway er Asias største og ledende inneklima selskap. De har vunnet en rekke prestisjetunge priser for både funksjon og design. Siden 2012 har Coway sine luftrensere blitt anbefalt av astma og allergi forbudet i Sverige.

Logo: coway
Coway APM-1010DH

Coway APM-1010DH

En høyeffektiv luftrenser og luftfukter i pent design med lave driftskostnader og lange intervall mellom filterbytte.

Logo: coway
Coway AP-1008CH

Coway AP-1008CH

Coway AP-1008CH er en stilren og energieffektiv luftrenser med intelligent trestegsfiltrering.

Logo: coway
Coway AP-1008DH

Coway AP-1008DH

AP-1008DH gjør inneluften din opptil fire ganger sunnere. Med lydnivå på bare 21db (A) kan du og familien sove uforstyrret natten gjennom.

Logo: coway
Coway AP-1009CH

Coway AP-1009CH

Rimelig, effektiv og stilig luftrenser fra Coway. Gir deg og familien ren og frisk luft døgnet rundt.

Usikker på valg av luftrenser?

Ta kontakt med oss så vil en av våre dyktige installatører ta kontakt med deg for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer perfekt til deg og dine behov. 

KONTAKT OSS

Om luftrensere

Luftrenser er et produkt som brukes til å redusere mengden av forskjellige typer partikler i luften hvor den er plassert. Partiklene kan både være synlige og usynlige for oss.

Hvilke partikler fjerner en luftrenser?

Først og fremst er det viktig å presisere at en luftrenser ikke kan fjerne partiklene fra et rom totalt, men redusere mengden av de. En partikkel kan variere fra noen millimeter i størrelse ned til en milliondels millimeter. En stor mengde av partiklene du finner i hus kommer inn gjennom ventilasjonen, vinduer og dører. Partikler som finnes innendørs fra før er for eksempel tekstiler, rengjøringsmiddel, plast, tobakksrøyk, matlagingsos etc.

Hvorfor trenger vi luftrensere?

Det generelle svaret er at mengden ikke-naturlige partikler øker i tråd med vår utvikling av velferdssamfunnet. Kær, tekstiler, vaskemidler og ting er eksempler på partikler man finner innendørs. Ventilasjon, vinduer og dører i en bolig sprer også partikler fra utendørsluften inn i huset ditt. Forurensning av ulikt slag og pollen er eksempler på partikler utenfra som når boligen din. Hvordan akkurat du påvirkes av partikler i din bolig avhenger av hvilken fysisk form du er i og din helsetilstand men også av mengden forurensning og om det er farlige stoffer også videre. Med en luftrenser kan du redusere mengden skadelige partikler og den vil derfor på sikt være en god investering for både helse og velvære. 

Plaget av pollenallergi?

Visste du at hele 25% av befolkningen sliter med pollenallergi? Samtidig som dette er et økende problem, finnes det heldigvis gode produkter på markedet som kan hjelpe. En luftrenser holder luften fri fra støv og pollen, slik at du kan puste fritt innendørs.

Coway luftrenser har hjulpet mange allergikere, og er nettopp blitt kåret til best i test!

LES MER