bluefin_bellegg

Varmepumpe med bluefin belegg

En varmepumpe blir utsatt for mange påkjenninger i løpet av vinteren, spesielt i norden. Snø, vind, støv, regn og kulde sliter og tærer på varmepumpen og kan gjøre den mindre effektiv. Den totale ytelsen er helt avhengig av at utedelen fungerer effektivt. Kinnan har derfor i samarbeid med Panasonic utviklet et unikt beskyttende belegg tilpasset nordisk klima!

varmepumpe-utedel

TØFFE FORHOLD: Snø, is og kulde kan tære på varmepumpen, og gjøre den mindre effektiv. Panasonic har utviklet et beskyttende belegg som bedrer ytelsen og reduserer energiforbruket.

Bluefin- beskytter og bevarer

Panasonic har i den nye flagship HZ-serien utviklet et eget beskyttende belegg, kalt Bluefin. Dette belegget er utviklet spesielt for å møte det tøffe nordiske klimaet. Belegget er testet i temperaturer helt ned mot 35 kuldegrader, og gjør at radiatoren ikke korroerer, og samtidig avrimer mer effektivt. Det sikrer dermed bedre ytelse, lengre levetid og reduserte strømkostnader. Denne luft-til-luft varmepumpen kommer også med det mer miljøvennlige og mer energieffektive kjølemediet R32 som også gir mindre slitasje og forlenger varmepumpens levetid. Dette kjølemiddelet viser en drastisk reduksjon av GWP-verdien ( Global Warming Potential), som er et viktig trinn i riktig retning for å redusere drivhusgassene. R32 er i tillegg et énkomponent-kjølemedium, som gjør det lett å gjenvinne.

varmepumpe-med-bluefin  

varmepumpe-med-bluefin-1

BESKYTTER OG BEVARER: Bluefin er et beskyttende belegg som forlenger levetiden.

Eksklusivt design

I tillegg til at Panasonics Flagship HZ-serie har en robust utedel, er også innedelen stilig designet og glir lett inn i moderne nordiske hjem. Fleksible tilkoblingsmuligheter forenkler integrasjonen i nettverket. Den er nå enda mer stillegående enn forgjengeren og optimalisert for effektivt å spre varme. Kraftig luftstrøm gjør at du raskt oppnår ønsket temperatur!

varmepumpe-panasonic-hz-bluefinForberedt for app-styring

Spar strøm mens du er bortreist! Varmepumpen er klargjort for fjernstyring via APP/Wifi slik at du enkelt kan ha full kontroll over varmen i ditt hus mens du er borte. Du kan dermed slå på varmen når du er på vei hjem, slik at huset er godt og varmt innen du ankommer. Dette er også et supert alternativ til deg som har hytte! Du laster enkelt ned en APP på telefonen din som gir deg full oversikt over temperaturen til enhver tid. Installatøren hjelper til med å sette dette opp dersom du ønsker dette alternativet.

Velg en installatør med erfaring

Installasjon av varmepumpen er helt avgjørende for et bra resultat! Kinnan er blant de aller største og eldste aktørene på markedet, og er med sine rundt 30 år i bransjen ledende i Norden innen løsninger for energi- og innendørsklima, både mot privat og proffmarkedet. Kinnan bruker kun nøye utvalgte installatører som er F-gass sertifisert, slik at du skal føle deg trygg på at installasjonen blir gjort riktig!

Fakta om Panasonic HZ25TKE-5 Super BlueFin 

  • Best i test hos Dansk Teknologisk Institutt (DTI)
  • Luft-til-luft Varmepumpe
  • Varmeeffekt (nominell): 0,85-6,65 (3,2) kW
  • Kjøleeffekt (nominell): 0,85-3,0 (2,5) kW
  • Effektfaktor / COP ved +7 ºC: 5,61
  • SCOP: 5,3
  • Leverer 4100W ved -7 ºC
  • Fungerer ved utetemperatur ned til -35 ºC
  • Energiklasse: A+++ A+++
  • R32 kjølemedium