top of page
Klimaekspertene kart

Norges største kjede av
varmepumpe installatører

Klimaekspertene ble startet i 2018 av Kinnan Norge og en nøye utvalgt gruppe av seriøse varmepumpe installatører spredt rundt om i hele Norge.

Markedets dyktigste og mest kompetente varmepumpe installatører

Et support team i ryggen

Klimaekspertene gir deg mer

Klimaekspertene gir deg mer

Sterkere sammen, proffere sammen

Eksklusivitet på merkevaren Icebreaker

Panasonic Icebreaker har vært en stor suksess for oss siden 2018, og det er kanskje ikke så rart da vi stolt kan si at ingen i markedet slår toppmodellen vår på specs og ytelse med sitt unike Bluefin korrosjonsbelegg.

Hjelp til markedsføring og leadshåndtering

Vi mener det er like viktig å være synlig lokalt som på nett. Vi vil også at våre installatører skal bruke tiden på det de kan best: varmepumper!

 

Derfor har kjedekonseptet vårt en helt egen dedikert markedsavdeling som bistår med alt fra leads, nettsider og profilering av din butikk. 

Mer på kjøpet enn "bare en" varmepumpe

Ikke bare er vi i Klimaekspertene opptatt av å tilby de beste produktene til våre kunder, vi ønsker også å beskytte de best mulig.

 

Hvordan gjør man det? Vet å tilby et unikt og førsteklasses utvalg med varmepumpe tilbehør som både hever ytelse og levetid for produkter solgt av våre forhandlere.

Faglig utvikling, samhold og teambuilding

Man er aldri sterkere enn sitt svakeste ledd. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på faglig utvikling og teambuilding mellom avdelingene. 

 

Visste du at i gjennomsnitt har hver enkelt montør hos oss jobbet med varmepumper og inneklima løsninger i 12 år? 

7 år garantert trygghet

Klimaekspertenes helt egne varmepumpeforsikring  garanterer bekymringsfri drift i 7 år med mulighet for forlengelse opptil 14 år.

Ett nyttig tillegg til reklamasjonsretten på 5 år, og til vanlig hus og hjem forsikring. Forsikringen tilbyr bekymringsløs drift i 7 år med mulighet for forlengelse opptil 14 år på øvrig varmepumpe sortiment.

Det skal være enkelt å handle hos Klimaekspertene

Hos Klimaekspertene har vi ingen skjulte kostnader og alle våre luft-luft produkter markedsføres med standard montering inkl. i prisen. Vi tilbyr også rentefri delbetaling i opptil 24 mnd. 

TTTTT (1).png

Mer på kjøpet enn "bare en" varmepumpe

Et nøye utvalgt og unikt sortiment av varmepumpe tilbehør - Inkludert ved kjøp av alle Icebreaker varmepumper

Hvilket utstyr som brukes under montering og hvilke tiltak man gjør etter at varmepumpa er satt opp spiller en stor rolle for om produktet presterer slik det skal og ikke begynner å levere dårligere etter en periodes bruk. Spesielt er dette viktig å ta med i betraktning i vårt norske robuste og varierte klima!

Er du vår nye Klimaekspert?

Fyll ut skjemaet å vi kontakter deg så raskt som mulig.

Sjekk ut Klimaekspertene i sosiale medier

Ukentlige oppdateringer

Instagram Ikon
YouTube ikon
Facebook ikon
bottom of page