top of page
illustrasjon_prosjektering.jpf

Distributør av energi- og klimasmarte løsninger siden 2014.

Kinnan Norge sammen med Kinnan Group er en av de ledende Nordiske selskapene innen løsninger for energi og inneklima mot privat- og næringsliv. Som første distributør av Panasonic varmepumper i Norden har vi over 30 års erfaring i bransjen.

Om Kinnan Norge 

Offisiell nordisk distributør av Panasonic, Animair og Hitachi varmepumper.

Kinnan Norge skal være en bidragsyter til det grønne skiftet gjennom å tilby bærekraftige produkter og løsninger som bidrar til redusert energibehov og som gir god lønnsomhet for privatpersoner, næringsliv og samfunn. Vi ser det derfor som vår fremste oppgave å samarbeide med leverandører og lagerføre energi- og klimasmarte produkter som er holdbare, pålitelige og bidrar til å redusere våre kunders klimaavtrykk. Vi setter kvalitet i første rekke slik at våre kunder kan ha glede av våre produkter så lenge som mulig.

Kinnan Group

Kinnan Norge AS er 100% eid av det svenske klima- og energikonsernet Kinnan Holding AB og er en del av Kinnan Group som er representert i Sverige, Danmark, Finland og Norge. På tvers av landene er vi i dag ca. 90 ansatte. Kinnan AB ble etablert i 1989 og var først i Norden som offisiell distributør av Panasonic varmepumper for over 30 år siden. Den solide bransje kompetansen som ligger i selskapet gjør oss i Kinnan Norge enda sterkere - som kommer oss, våre kunder og samarbeidspartnere til gode. 

I Norge har vi vært aktive siden 2014 og i dag er vi 12 ansatte. Vårt Norske hovedkontor ligger i Kristiansand og vi har et moderne 3PL lager og distribusjon i Sande i Vestfold. 

utedel_liggende_edited_edited.jpg

Sentralbord

E-post

Følg oss

  • My News Desk ikon
  • LinkedIn
  • Facebook
bottom of page