top of page

Animair varmepumper garanterer trygghet med 5 år total forsikring

Uforutsette hendelser kan oppstå når som helst. Derfor er det viktig for bedrifter å sikre kontinuerlig drift og komfort. Animair varmepumper for bedrift er toppmoderne anlegg for energivennlig oppvarming. De kommer også med en unik total forsikring som beskytter investeringen i fem år.


Animair varmepumper er designet for å møte de strenge kravene til moderne bedrifter. Med en garantert totalforsikring som dekker alt fra maskinskader til skader forårsaket av for eksempel lynnedslag, storm eller snøras, setter Animair en ny standard i bransjen. Denne forsikringen gir bedriftseiere tillit til at de har et solid produkt. Samtidig er de forsikret mot uønskede hendelser, og vil få prioritert service dersom skader skulle oppstå.Vår forpliktelse til kundene strekker seg langt utover salget av et produkt. Vi ønsker å gi våre kunder ro i sinnet ved å tilby en forsikring som dekker skader som kan oppstå. Da kan de fokusere på å drive sin virksomhet uten bekymringer, sier Per Arne Haugland, leder for bedriftssalg hos Kinnan Norge AS.


Animair varmepumper for bedrift gir høy komfort og et behagelig arbeidsklima, uansett årstid. Bedriftsmodellene er like effektive til oppvarming som til kjøling, og tilbys i flere solide modeller av høy kvalitet. Man kan velge mellom vegghengt, takhengt eller gulvstående modeller. Det gjør at det finnes en god løsning for ethvert areal.


Stort forhandlernettverk, her representert med Varmepumpe og service lokalisert på Hadeland.

Kinnan Norge AS, som den offisielle distributøren av Animair i Norden, tilbyr komfortabelt arbeidsmiljø til en rimelig kostnad. Gjennom et omfattende nettverk av kvalifiserte installatører, er vårt team er alltid klart til å respondere raskt både for befaring, dimensjonering og installasjon, og for å utbedre eventuelle skader.


For bedriftseiere, byggherrer, og forvaltere som verdsetter både effektivitet og sikkerhet, representerer Animair varmepumper en ideell løsning. Med Animair kan du være trygg på at din bedrifts oppvarming og kjøling er i de beste hender. Alle som kjøper en Animair varmepumpe i næringssortimentet får automatisk 5 års totalforsikring inkludert i sitt kjøp.


Visste du at Enova gir støtte til energibesparende tiltak for bedrifter?

Enova gir tilskudd til å investere i energitiltak i yrkesbygg. Støtteordningen er særlig relevant for bygninger som har et betydelig potensial for forbedring av sin energistandard. Det er typisk eldre og/eller energikrevende bygg som potensielt kan spare mye ved å bytte ut eksisterende oppvarming med varmepumpe. Kinnan Norge AS kan bistå deg i beregninger over hvor mye varmepumper kan redusere energikostnadene med i din bygning.

Enovastøtten kan dekke inntil 30% av kostnadene til energiforbedring, og maksimalt 10 millioner kroner. For å kunne søke støtte må det være en målsetning om minimum 20% energiforbedring per bygg. Alle energitiltak som bidrar til å redusere behovet for tilført energi kan støttes.


Les mer om hva Enova støtter ved å følge bildelinken her

Varmepumper gir betydelig mer varmeeffekt pr kW/t forbruk enn de fleste andre oppvarmingskilder, så som panel- og stråleovner som benytter direkte elektrisitet. Varmepumpen vil i de aller fleste tilfeller gi en solid reduksjon i strømforbruket i forhold til øvrig elektrisk oppvarming, og dermed kvalifisere for støtteordningene til Enova.


Kinnan tilbyr leasing av varmepumper til industri- og næringsanlegg

Gjennom vårt samarbeid med Grenke bank tilbyr vi finansiering i form av leasing for våre B2B produkter. Leasing gjør at din bedrift kan optimalisere sitt energiforbruk uten å belaste driftskapitalen med en høy investeringskostnad.


Det er mange fordeler med å velge leasing, som for eksempel at dette vanligvis ikke binder bedriftens øvrige pantesikkerheter, og samtidig bedrer likviditeten ved at kostnadene fordeles over den tiden utstyret benyttes.

Kommentare


bottom of page